GALLERY CRAWL
editie #6

GALLERY CRAWL #6
WITH ROGIER ROETERS

NL
Twee keer per jaar wordt de Gallery Crawl georganiseerd. Met een hapje en een drankje alle galeries, buitenkunst en optredens ontdekken van het Oude Noorden. Ook dit jaar waren wij weer van de partij met de expositie 'Hidden Feelings' van Rogier Roeters en een poezie voordracht van Michline Plukker. Bekijk hier de recap.

De volgende editie is op zaterdag 31 augustus. 
UK
The Gallery Crawl is organised twice a year. It is the change to discover art galleries, outdoor art and performances in the Old North of Rotterdam, with a drink and a bite. This year we had the exposition 'Hidden Feelings' by Rogier Roeters and a poetry performance by Michline Plukker. Check out the recap. 

The next edition is on Saturday 31st of August.
Fotografie door Roza Schous - 13 april 2019

FEEL FREE TO SHARE!
SHARING IS CARING