OPENING ZIVA
04 februari 2019

OPENING ZIVA
VIVA ESPANA

NL
Voor de nieuwe winkel Ziva in Javea (Spanje) hebben wij de gehele huisstijl mogen maken. Ook hebben we een billboard en radio commercial gerealiseerd. 

De grote opening was afgelopen februari in het bijzijn van de burgermeester van Javea en mode ontwerper Addy van den Krommenacker. Ziva is het exclusieve verkooppunt van de Ready to Wear lijn van Addy van den Krommenacker in Spanje. 
UK
Javea (Spain) has a new shop in town: Ziva! We had the honor of realising the entire identity. Besides the identity, we also made a billboard and radio advertisment.

The grandopening was February 4th with the presence of the Mayor of Javea and fashion designer Addy van den Krommenacker. Ziva is the exclusive sellingpoint of the Ready to Wear line of Addy van den Krommenacker in Spain. 

FEEL FREE TO SHARE!
SHARING IS CARING