THE JOURNEY BEGINS
25 AUGUSTUS 2017

THE JOURNEY BEGINS
LOVE AND MARRIAGE

NL
Vanzelfsprekend hebben wij de vormgeving van onze eigen bruiloft verzorgt. Het thema “The journey begins” staat natuurlijk symbool voor de reis die wij als getrouwd stel aan gaan. Maar door de locatie als de vertrekhal en de tropische noot in de vormgeving hebben we ook aandacht voor de reis die onze vader en moeder gemaakt hebben vanuit Indonesië.

We hebben een prachtige dag gehad waarbij alles zoals je van ons kan verwachten, in thema en stijl was.
UK
Naturally we have arranged the design of our own wedding. The theme “The journey begins” is of course a symbol of the journey that we as a married couple go to. But due to the location as the departure hall and the tropical note in the design, we also pay attention to the journey our father and mother made from Indonesia.

We had a wonderful day where everything you could expect from us was in theme and style.

FEEL FREE TO SHARE!
SHARING IS CARING