SURPRISE SURPRISE
25 maart 2017

SURPRISE SURPRISE
CARTOON

NL
Voor de surprise party van Roy van Swieten, maakten wij de uitnodiging. Deze toont Roy in zijn favoriete houding, op de bank met de afstandsbediening in zijn hand en zijn trouwe honden aan zijn zijde. Wanneer je de kaart open maakt, zie je dat Roy de bank verlaten heeft om naar zijn eigen feestje te gaan, een spoor van kleren en de honden blijven met een zielige uitdrukking achter.

Een voor de hand liggend cadeau was de ingelijste karikatuur.
UK
For the Surprise Party of Roy van Swieten, we made the invitation. This shows Roy in his favourite position, on the couch with the remote in his hands with his faithful dogs by his side. When you open up the card, you see that Roy has left for his own party, leaving a trail of clothes and his dogs with a sad expression.


An obvious gift was the caricature drawing in a frame.

FEEL FREE TO SHARE!
SHARING IS CARING